Onyx Boox Note Air 2 Plus upgrade skvělého e-note tabletu

Onyx Boox právě vydal Note Air 2 Plus. Tento 10,3 palcový e-note je upgradovaný  Note Air 2, který vyšel minulý rok. Má větší baterii, rychlejší procesor, podporu magnetických krytů a nové barevné schéma, které je černo-zelené. Tento tablet na psaní poznámek se prodává za 499,99 $.

Onyx Boox Note Air 2 Plus je vybaven 10,3palcovým E INK Carta HD displejem. Rozlišení je 1872×1404 s 227 PPI. Má řadu bílých a žlutých LED světel, které jsou umístěny podél rámu a rozprostírají světlo rovnoměrně přes obrazovku. K dispozici je nové barevné schéma, které je zelené a černé, které v davu opravdu vynikne.

Pod kapotou se ukrývá osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon, 4GB RAM a 64GB vnitřní úložiště. K dispozici je WIFI, Bluetooth 5.0, USB-C, jeden reproduktor, mikrofon, G-Sensor a je napájen 3700 mAh baterií. Po softwarové stránce má Google Android 11 a má Google Play volitelné ke stažení. Výchozí aplikace pro čtení podporuje PDF, EPUB, TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2 a podporuje nesčetné množství zvukových a obrazových formátů.

Dodává se se stylusem Onyx Pen 2 Plus, který byl navržen v loňském roce a je to opravdu pěkný stylus, lepší než ty, které Onyx nabízel dříve ke svým modelům.