Tweetoshi nechte si platit za prohlížení Twitteru

Tweetoshi je skvělí Twitter klient který vám nechá vydělat trochu Bitcoin.

Samotná aplikace se moc neliší od oficiálního Twitter klienta. Tweety prohlížíte rolováním od shora dolů, jsou přehledně srovnané a klient má v sobě i překladač Tweetu. Nastavení není obsáhlé tak jako u jiných klientů. Je tu nastavení vzhledu, počítadlo nových Tweetu, možnost zakoupení premium funkcí a předvolby satování. V menu přehled najdeme tlačítko do výše zmíněného nastavení, zprávy kde si můžete psát třeba s kamarádem, svůj profil a věc co nenajdete jen tak někde jinde. Tou je Peněženka.

Hlavní obrazovka

A teď to nejdůležitější proč si Tweetoshi nainstalovat. Procházením Tweetu se vám občas zobrazí reklama což je běžné u sociálních sítí, tady vám navíc za to zaplatí. Místo peněz zde dostanete malé množství satoshi. To se vám hromadí a časem si ho pomocí lighting network můžete poslat do své BTC peněženky.

Vaše mění se zobrazuje v peněžence kde sním můžete dál pracovat. Vydělané satoshi máte možnost si převést do své krypto peněženky. Tím to nekončí, libí se vám něčí Tweet? Pošlete mu za něj pár satoshi nebo naopak. Také můžete někomu drobné poslat jen tak.

V aplikaci máte možnost předplatit si premium. Tím podpoříte Krypto Matese hlavní  tvář Tweetoshi. Dostanete speciální vzhled vašeho nicku na Twitteru, který se vám bude zobrazovat v aplikaci.

Tweetoshi vřele doporučuji ať v kryptu začínáte nebo jste ostřílený krypto investor.

Na závěr pár odkazů:

Tweetoshi nastavení

Web Krypto Mates

Twitter účet Krypto Mates

Youtube kanál Krypto Mates

Tweetoshi iOS a Google Play

Oficiální web Tweetoshi