První pohled na hudební přehrávač Hisense Touch Lite s E INK obrazovkou

Hisense Touch je vybaven 5,84 kapacitním dotykovým E INK Carta HD displejem s rozlišením 1440 x 720 s 287 PPI. Má přední podsvícený displej a systém teploty barev, takže můžete s obrazovkou pracovat i za špatných světelných podmínek. Obrazovka je zcela zarovnaná s rámem a chráněna vrstvou skla. Přední a zadní strana je v klavírní černá.

Pod kapotou se ukrývá čtyřjádrový procesor Qualcomm, 2GB RAM a 64GB vnitřní úložiště. K dispozici je port USB-C pro nabíjení zařízení, WIFI pro přístup k internetu a stahování aplikací. Toto zařízení podporuje Bluetooth 5.1, takže můžete připojit BT sluchátka, ale zvuk HIFI nelze přenášet přes Bluetooth, protože používá různé kodeky. O napájení se stará 3 000 mAh baterie a hmotnost je 155 g.

Přehrávač má vysokou kvalitu sestavení, je vyroben z hliníku a podporuje zvuk 32-bit/384 kHz. Zvuk se přehrává přes BT kodek AAC nebo 3,5 mm jack pro sluchátka až do 122 dB. Zařízení používá operační systém s názvem Touch OS, který je založen na Google Android 11.

Maloobchodní balení je spíše obyčejné. Je vyrobené z kartonu a je na něm napsáno Touch s cool  písmem na přední a zadní straně, jsou zde uvedena některá další zařízení, která Hisense prodává. Uvnitř krabice je průvodce QuickStart, zabalené do voskového papíru. Uvnitř není žádný kabel USB, možná ho Hisense zapomněla přiložit, nebo si myslí, že už má každý kabel USB-C.

Hisense Touch Lite si můžete koupit za 299 $ nebo můžete získat Touch HIFI za 329,99 $.