HP AIO 3520 univerzální pc: 1 seznámení

Připravil sem si pro vás pohled na pc HP AIO 3520.Už delší dobu sem se ohlížel po novém pc v ceně  okolo deset tisíc, nepotřebuji herní mašinu na hraní mám xbox. Pač nemám u stolu doma zrovna moc prostoru tak sem chtěl buď mini PC nebo all in one PC. Notebook jsem hned vyřadil že už jeden mám.

Nakonec jsem dostal nabídku na toto HP že ho můžu vyzkoušet nebo vrátit. Po pár dnech sem se rozhodl, že už zůstane doma.Co mě vedlo k rozhodnutí si ho nechat vám popíšu níže.
PC dorazilo v dosti decentním obalu šedá krabice jen z velmi málo popisy a obrázku PC. V krabici toho moc nenajdete, žádné cd jen fakt to základní: příručka ( u kalkulačky jsem měl mnohem podrobnější) , myš, klávesnice, napájecí zdroj a pc.
Teď k disignu PC.Ten se HP moc povedl kolem LCD je černý lesklý plast (nevýhoda je jsou na něm vidět otisky) a nakonec kolem celého pc je stříbrný rám. Pod LCD najdeme ještě stereo reproduktory zakryté dírkovanou mřížkou u pro střed z logem HP. Na zadní straně najdeme opěrnou nožičku díky níž si můžeme pc nastavit do správného úhle který nám bude vyhovovat. Plast na zadní straně je také lesklý a najdeme tam nápis HP.
Než se dostaneme k vnitřku PC podíváme se co najdeme ještě na něm.V předu na hoře u prostřed : dvě dírky mikrofonu (ano je dualní), webcam a přisvětlovaci diodu dole už zmíněné reproduktory z velmi kvalitním zvukem.Na levé straně najdeme Modře podsvětlené spouštěcí tlačítko pod ním modrou diodu zobrazující činnost pc.O něco níž je čtečka karet 6in1 , 2 x USB 3 port , vstup na sluchátka a mikrofon.Na pravé straně najdeme jen dvd mechaniku.Na zadní straně najdeme: kontrolku led napájení (modře svíticí),4 x USB2 port, RJ 45 ethernet port, zdířku napájení  a oko na zámek.
Zakoupená verze obsahuje windows 8. Obrazovka je LCD 22 palců.  V pc bije srdce od Intelu procesor pentium G645 na frekvenci 2,9GHz s integrovanou grafikou uvnitř procesoru. Dále vevnitř najdeme 500gb disk ze 7200 otáčky v minutě. Pamět ram je 4GB  DDR3 která se dá rozšířit. Mechanika je multi DVD v dnešní dobu nic zvláštního.WiFi  podporující všechny standarty.
Tak jsem vám představil HP AIO 3520.Příště se podíváme na první spuštění a na softwer a co na pc můžete si zahrát , případně odpovím v článku na vaše dotazy nebo v diskuzi pod článkem.
Děkuji těm co dočetli až do konce a budu rád za vaše ať dobré nebo negativní článku.