Acer Aspire Revo RL70 rychlém testu

Dnes vám představím mini pc Acer Revo RL70 .Co vás na pc nejvíce asi zaujme je jeho atraktivní vzhled.  Tlačítko napájení a kolečko ovládání hlasitosti s lesklým měděným povrchem, které zajímavě kontrastuje s matně černým povrchem celého přístroje.

Přístroj můžete mít v různých polohách nebo si ho můžete na přibaleném držáku zavěsit na zadní stranu monitoru.
Parametry a specifikace:
Procesor:
AMD Zacate Dual-Core E-450 s frekvencí 1,65 GHz
2x 512 KB L2 Cache
2 jádra
Max TDP: 18 W
Paměť:
SO-DIMM 2 GB DDR3 1333
Celkem 2 sloty
Grafická karta:
AMD Radeon HD6320
Pevný disk:
500 GB
5400 RPM
Serial ATA II
Optická mechanika:
není
Audio:
HD Audio
Komunikace:
Gigabit Ethernet
WiFi 802.11b/g/n
Rozhraní:
1x HDMI
1x VGA (D-Sub)
6x USB 2.0 (2x přední)
1x mikrofon
1x sluchátka
1x S/PDIF
1x RJ-45
1x Čtečka paměťových karet
Zdroj:
65 W
Rozměry:
209,89 x 209,89 x 54,1 mm
Operační systém:
Microsoft Windows 7 Home Premium nebo Linux Linpus
Příslušenství:
Klávesnice
Optická myš
My jsme měly pc ve verzi z Linux Limpus za 4990kč. Počítač přišel v malé krabici v ní jsme našli : cd z ovladači, nějaké brožurky, klávesnici a myš, adaptér do sítě a stojánek.Nejdříve jsme pc přimontovaly k testovacímu monitoru Acer G205H bmd Olympics Special Edition 20in. Tam se nám moc nelíbyl tak jsme ho nakonec daly na stojánek na stůl.
 Po zapnutí jsme zkusily dodávaný Linux Linpus, prostředí vypadalo pěkně.V základu v něm nebyla čeština.Vše fungovalo jak mělo, pro ty co nutně nepotřebují systém windows  a nechtějí sami linux instalovat je tato volba určitě správná.
 Také jsme vyzkoušely na přístroji windows 7.Instalace proběhla pořádku i ovladačů.Jedíný problém byl na monitoru chyběla červená barva vše bylo modré.Problém vyřešila výměna kabelu, počítač jsme připojily přes VGA.
 Toto pc můžeme doporučit na běžnou práci vystačuje, umí videa v hd a zahrajete si i na něm starší hry obstojně.Hodí se skoro všude nebo i k vaší televizi a můžete ho mít jako multimediální  pc.
 Jediná výtka je k trochu hlučnějšímu větráku ale není to zas tak hrozné.Jiná moderní pc nebo notbooky bývají hlasitější.
Aktualizace 26.2.2013
K pc se dá dokoupit příslušenství jako například tato blu-ray mechanika